Thu. Oct 21st, 2021

Surprize marca ”Dragoste desculta”

2 min read

Pe langa alimente de baza, hainute sau lemne (iarna) celor din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti le place sa duca familiilor pe care le viziteaza si cate o surpriza.
”De data aceasta am cumparat niste mingiute colorate care lumineaza. Ati putea spune ca nu e mare lucru intr-o lume atat de colorata si luminata. Ei bine, pe ulitele pline de glod, in ploaia rece si prin ceata, mingiutele noastre au adus atata bucurie incat ne intrebam cum de nu ne-a dat prin cap sa le luam mai devreme. Si la copii, si la batrani…au adus un zambet garantat.
Asa de tare ne place ca dupa ce le ducem oamenilor lucrurile astea, sa ne uitam pe geam si sa vedem bucuria sincera a copiilor care descopera cate ceva care le place in pungile sau sacii de la noi.
E atata bucurie in lucrurile astea marunte.
Nu avem pretentia sa se spuna despre noi ca schimbam vieti…ca nu e treaba noastra asta, e a Cerului.
Insa ne place sa infrumusetam clipele care ne sunt date. Si ne place sa le traim printre copii, printre dealuri si printre locuri uitate de lume. Si ce frumusete am trait noi astazi!
Daca vrei si tu sa infrumusetezi o clipa sau sa incalzesti un camin, poti dona in contul nostru bancar, pe Revolut sau Paypal
sau poti trimite un pachet cu bucurii (jucarii, hainute, dulciuri, alimente) pe adresa noastra:
Asociatia Dragoste Desculta
str. Mihail Kogalniceanu, nr 27A, oras: Negresti, cod postal 735200, jud. Vaslui
Telefon: (0756) 825 630
Cat ne mai tine Domnul sanatosi, tot prin ”glodul” din judetul Vaslui o sa ne gasiti!”, spune Magda Savuica, cea care conduce asociatia negresteana.
Paypal.me/loveisaction
Revolut: 0756854704 sau 0755 796 556
www.dragostedesculta.ro

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.