Sun. Feb 28th, 2021

Cei de la ”Solidar” Vaslui, cu donații la Pribești

2 min read

Ieri, 21 februarie, de Ziua Limbii Române, membrii Asociației „Solidar” au venit în ajutorul Grădiniței din localitatea Pribești, comuna Codăiești, județul Vaslui. Prin intermediul unui om de bine, Radu Stefan Manea, acestia au aflat că acum un an clădirea în care funcționează Grădinița a luat foc. De atunci și până acum, cu ajutorul Primăriei Codăiești, clădirea a fost renovată. Pentru ca locația să fie propice funcționării mai sunt necesare unele dotări. ”Le-am dăruit 7 mese, 22 scăunele și multe jucării. Mesele și scăunelele sunt suficiente pentru una dintre sălile grădiniței. Ar mai fi nevoie de alte mese și scăunele pentru cea de-a doua sală. Într-una dintre fotografii se văd niște „scăunele” improvizate din bucăți de buștean. Totuși, suntem în secolul XXI!
De asemenea, spațiile au nevoie de mochetă și perdele.
Cei care doresc să se implice o pot contacta pe d-na Dodu Lenuța, educatoare la această grădiniță (mobil: 0745422241).
Firmele pot face sponsorizări prin intermediul Asociației „Solidar” Vaslui, putându-ne contacta în acest sens la tel. 0761130398.
Mulțumim d-lui prof. Laurian Graef, român stabilit în Germania, care acum mai bine de un an ne-a donat mesele și scăunelele. Iată că și-au găsit locul aici, la Pribești, unde este mare nevoie de ele. Mulțumim și donatorilor care ne-au adus jucăriile!
Mulțumim tuturor celor care ne susțin activitatea!
Voluntari implicați: Monica Nechita Monica, Ion Nechita, Irina Antonela Popa și Ionel Popa”, ne-a transmis cel din urma, nimeni altul decat presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

„Măreţia unui popor constă în gradul de solidaritate dintre oameni, în aplicarea principiului decenţei în lupta pentru supravieţuire şi în disponibilitatea de a investi în tezaurul spiritual, care nu se degradează în timp”. (Elena Stan)

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.