Fri. Feb 26th, 2021

BĂRBAT REȚINUȚI PENTRU FURT

1 min read

Polițiștii de investigații criminale vasluieni au reținut un bărbat, din municipiul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 25 de ani, din Vaslui, care locuiește fără forme legale pe raza localității Dobrovăț, județul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în ziua de 16 februarie a.c., ora 10.00, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi sustras un televizor, din unitatea hotelieră (pensiune) în care era cazat, pe care l-a valorificat la un operator amanet.
Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat 1200 lei a fost recuperat integral și urmează a fi restituit persoanei vătămate.
În cursul zilei de astăzi, 19 februarie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.