Sun. Feb 28th, 2021

Un nou succes in amicale pentru huseni

1 min read

Husana Husi – Bucovina Radauti 2 – 0 (1-0)

Divizionara vasluiana de Liga a 3-a a sustinut o noua partida amicala de verificare. Formatia pregatita de Florin Croitoru a intalnit, pentru a doua oara in mai putin de trei saptamani, colega de serie, Bucovina Radauti. Daca in precedenta confruntare adversarii s-au impus cu scorul de 1-0, de aceasta data elevii lui Croitoru au izbutut sa-si ia revansa. A fost 2-0 (1-0) pentru gruparea din ”municipiul dintre vii”. Golurile au fost marcate de de Izmana si Ciobanu. Partida s-a desfasurat pe un teren sintetic din Iasi.
Ambele echipe au evoluat bine, cu perioade de dominare de ambele parti, dar cu goluri doar pentru formatia huseana. Croitoru a rulat intreg lotul, avand o singura absenta, cauzata de o accidentare, cea a lui Cezar Tatarusanu.
“Mai avem mult de munca si sunt sigur ca la inceperea returului campionatului vom arata asa cum ne dorim cu totii. Vreau ca baietii sa inteleaga in continuare cat de importanta este aceasta pregatire si sa fie la fel de preocupati si concentrati in continuare pe ceea ce avem de facut”, a declarat Croitoru la finele jocului.

Dorelian David

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.