Sat. Mar 6th, 2021

Un nou gest din partea celor de la ”Dragoste desculta”

1 min read

Gesturile de bunatate sufleteasca nu se mai sfarsesc din partea celor din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti. In cursul zilei de ieri s-au deplasat in judetul Bacau. Iata ce au facut acolo: ”Am mers ieri la unul dintre satele care ne devin tot mai dragi. In judetul Bacau, dupa niste dealuri abrupte si o padure de brazi, am gasit o mare de oameni, 350 de familii. Nu e aproape nici de noi, am facut doua ore si jumatate cu masinile asa incarcate.
Ne-am pregatit ceva timp ca sa putem sa ducem fiecaruia un ajutor cat de mic…alimente, haine si scutece.
Am intrat zeci de case cu pamant pe jos, am ascultat povesti, am vazut multi bebelusi, usi subrede, paturi mici si neincapatoare, acoperisuri subrede si ochi flamanzi. Dupa iubire si dupa sens.
Se mai traieste asa in 2021. La cateva sute de km de noi.
Va multumim ca ne-ati sprijinit si am putut face efortul asta, cheltuielile pentru un astfel de transport sunt peste 50 000 lei.
P.s. Cateva familii din sat se ocupa cu confectionarea de “maturoaie”. Am cumparat tot ce am gasit ca sa le ducem la batranii nostri dragi sau la copii”, sunt vorbele Magdei Savuica, cea care coordoneaza activitatea in cadrul asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.