Thu. Oct 21st, 2021

Ce fac practic si ce proiecte au in derulare cei de la ”Dragoste desculta” Negresti

2 min read

Actualmente, membrii asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti au in grija 40 de sate din judetele Iasi, Vaslui, Bacau si Neamt. Ei incearca sa ajute o data pe luna cu o punga de alimente consistenta (doar luna acesta au dat circa 1200). O punga costa in jur de 150 lei.
De asemenea, se incearca sa dea un ajutor constand in lemne familiilor sau batranilor care nu se descurca. Doar in aceasta luna au ajuns cu lemne in circa 120 de case. Un metru cub costa in jur de 600-700 lei.
Au o casa in constructie la o familie cu doi copii mici. Mama acestora a decedat, din pacate, de cateva luni. Acoperisul sta sa cada si ei sunt in pericol in fiecare zi.
Totodata, ajuta in zona Negresti 100 de familii cu bon alimentar in valoare de 250 lei.
Au ajutat, in aceasta luna, sute de familii cu haine pentru copii. Majoritatea le primesc de la oameni de bine si le dau, evident, mai departe.
Un alt fapt demn de remarcat este acela ca gatesc sau cumpara mancare calda si merg la batranii din satele apropiate noua. Un meniu nu ne costa mai mult de 15 lei.
Toate acestea le fac doi oameni full time, cativa part time si inca pe atatia voluntari din zona.
”Dragoste desculta” are trei centre de colectare la Barlad, Cluj si Bucuresti.
Astazi s-au trezit la 5.00 si au plecat pe teren. ”Raspundem la toate doleantele dar nu foarte repede, in functie de cum putem.
Multumim tururor celor care fac posibile binecuvantarile acestea. Am asistat la atatea lacrimi de bucurie si uimire, la ceasul divin potrivit perfect sa intervenim cand le era mai greu. Cu adevarat va spunem, ca nimic din ce ati trimis nu se pierde. Toate lucrurile acestea dau o forma concreta dragostei pe care ne invata Cerul sa o purtam celor de langa noi.
Cand va amintiti, rugati-va pentru noi. Trimiteti ganduri bune catre noi. Intr-o zi, zona aceasta o sa dea toata iubirea inapoi de mii de ori”, transmite, tuturor, magda savuica, ”sufletul” Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.