Sat. Mar 6th, 2021

Laboratorul pentru testarea COVID-19 nu funcționează

1 min read

300.000 de lei s-au investit pentru amenajarea locației

Laboratorul pentru testarea COVID-19 din municipiul Vaslui nu funcționează nici la această dată. Deși Primăria Vaslui a investit 300.000 de lei pentru amenajarea acestei locații, laboratorul nu are autorizațiile necesare de la Ministerul Sănătății pentru a testa pacienții.
În iulie anul trecut s-a făcut rectificarea bugetară și s-a prevăzut suma de 300.000 de lei pentru amenajarea unui spațiu în zona Gării, să se deschidă acest laborator pentru teste.
Centrul nu este functional, inca, desi toată documentație pentru deschiderea laboratorului este transmisă la Ministerul Sănătății.
Laboratorul este situat pe strada Republicii, bl. 350, scara A, parter. Lucrările de amenajare au prevăzut asigurarea suprafeţelor (pereţilor) lavabile până în tavan, acoperirea pavimentului cu linoleum medical, montarea de uşi cu deschidere automată pentru camerele de lucru a echipamentelor medicale etc.
Locația are destinaţie de spaţiu pentru cabinete medicale, fiind înscrisă în Cartea Funciară Vaslui cu numărul cadastral 70239-C1-U18 cu o suprafaţă construită de 297 metri pătrați (mp), o suprafaţă utilă de 243 mp şi o cotă teren de 62 mp, valoarea de inventar fiind de 470.847 lei.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.