18/05/2024

Jurnal de călătorie… „La pas pe meleaguri vasluiene”

1 min read

Murgeni, zi frumoasă de iarnă, echipă mare, atmosferă de lucru,
Prima zi de călătorie a fost la Murgeni, acasă la lingvistul și academicianul Constantin Balmuș, mai exact, în Holul Căminului Cultural „Constantin Balmuș” Murgeni.
A avut loc o expoziție itinerantă dar și o întâlnire virtuală cu personalități locale. Astfel sunt promovati oameni de valoare contemporani ai județului, care, prin muncă, talent și dăruire, arătă o latură mai puțin promovată a Vasluiului, însă cu adevărat valoroasă. ”Ne simțim onorați că le suntem contemporani, că putem să-i întâlnim, să-i cunoaștem și să învățăm de la ei.
Mulțumim colegei noastre de la Biblioteca orășenească Murgeni, Liliana Nastase, pentru găzduire și pentru primirea călduroasă, domnului primar al orașului Murgeni, Eduard Cazacu și echipei sale, colegilor care s-au implicat și s-au asigurat ca activitățile să decurgă conform planului și tuturor celor care ne sunt alături în acest proiect”, ne-a transmis Gelu Voicu Bichinet, directorul Bibliotecii Judetene ”Nicolae Milescu Spatarul” Vaslui.
Proiectul „La pas pe meleaguri vasluiene” a fost inițiat de institutia de cultura vasluiana mentionata mai sus și finanțat de Ministerul Culturii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.