Fri. Feb 26th, 2021

Caravana „Dar de Crăciun” a ajuns și în Basarabia

1 min read

Caravana „Dar de Crăciun” a Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși” a ajuns, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și în Basarabia, în mai multe comunități parohiale din Arhiepiscopia Chișinăului, Episcopia Basarabiei de Sud și Episcopia de Bălți.
Acțiunea filantropică, coordonată de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, s-a desfășurat între 3 și 20 ianuarie 2021, în perioada sărbătorilor de iarnă după calendarul neîndreptat.

„Au fost vizați, în primul rând, copiii proveniți din familii defavorizate, cărora le-am oferit haine și încălțăminte noi, de iarnă, alimente neperisabile și dulciuri.
De asemenea, Caravana a ajuns și la persoane vârstnice, la domiciliu sau în Căminele unde sunt rezidenți. Și ei au primit daruri constând în haine de iarnă noi, încălțăminte și alimente.
Episcopia Hușilor și Asociația Filantropia Ortodoxă Huși au oferit sumele de bani din care au fost achiziționate toate aceste produse.
S-a reușit astfel să se bucure circa 500 de persoane.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.