Sun. Feb 28th, 2021

URMĂRIT NAȚIONAL DEPISTAT DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

1 min read

În cadrul activităţilor operative desfăşurate astăzi, poliţiştii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat un urmărit național.
În cursul zilei de astăzi, 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au desfășurat o acțiune polițienească, pe raza municipiului Bacău, județul Bacău, ocazie cu care au depistat, într-o unitate hotelieră, un bărbat urmărit național, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.
Față de acesta, Judecătoria Bârlad a emis, în anul 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.
Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui la Penitenciarul Bacau, in vederea executarii pedepsei dispusa de instanta judecatoreasca.
Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Judetean Bacau.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.