Fri. Feb 26th, 2021

Dunărea Călărași s-a retras din Liga Zimbrilor

1 min read

In urma retragerii formatiei calarasene Federatia Romana de Handbal a luat hotararea de a anula rezultatele obținute de aceasta.
Comisia Centrală de Competiții a Federației Române de Handbal ia act de retragerea echipei AHC Dunarea Calarasi, prin adresa nr. 1/05.01.2021, formulata de catre domnul presedinte Zamfir Cristian si in consecinta, conform LNM art. 8.1, hotărăște penalizarea echipei cu 10.000 lei, avand drept de inscriere in ultima categorie competitionala pentru urmatorul sezon. Conform art.29.1 din RODCNH 2020-2021, datorita faptului ca echipa a participat la mai putin de 50+1% din numarul de jocuri, toate rezultatele echipei, din sezon, vor fi anulate.
In acest fel CSM Vaslui nu mai profită de punctele obținute la masa verde, insa echipa antrenată de Alin Bondar se menține pe locul 10, cu 16 puncte, la un punct de HC Buzău, ocupanta locului 9.
Este al doilea abandon din Liga Zimbrilor, după ce și CSM Reșița a anunțat retragerea din competiție. Prin retragerea celor doua echipe la primavara nu se va mai retrograda direct. Se va desfasura doar un turneu la care se vor intrece primele clasate din Divizia A si gruparile situate pe locurile 13 si 14 in Liga Zimbrilor. Aceasta pentru a se completa numarul de locuri din primul esalon handbalistic al tarii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.