Fri. Feb 26th, 2021

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII NEGREȘTENI

1 min read

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală din cadrul Poliției Orașului Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.
Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 67 ani, din Dumești, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie, după ce acesta și-ar fi înjunghiat fiul, în vârstă de 42 de ani.
Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 14 ianuarie a.c., orele 21.00, în localitatea Dumești, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și-ar fi agresat fiul, lovindu-l cu un cuțit în zona abdomenului și a pieptului.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, suferind 2 plăgi tăiate, superficiale.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 15 ianuarie a.c., poliţiştii vasluieni l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.