Mon. Jan 25th, 2021

TÎNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII BIROULUI DE INVESTIGAȚII CRIMINALE VASLUI

2 min read

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reţinut un tânăr din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.
Poliţiştii vasluieni au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.
Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 11 ianuarie a.c., orele 12.00, în zona străzii Libertății din municipiul Vaslui, pe fondul unui conflict spontan, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, lovind-o cu pumnii și picioarele.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, ulterior fiind examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 95-100 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie a.c., poliţiştii vasluieni l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca mâine, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.