Mon. Jan 25th, 2021

Unele proiecte din judetul Vaslui, întârziate din cauza lipsei forţei de muncă

1 min read

Unele proiecte locale de dezvoltare sunt întârziate din cauza faptului că firmele de construcţii se confruntă cu o criză acută a forţei de muncă.
Stadiul derulării proiectului de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din judeţ şi întârzierea unor lucrări se datoreaza si unor firme care nici nu s-au prezentat la licitaţii din cauza lipsei de personal.
Dificultăţile în derularea proiectelor vin din lipsa mâinii de lucru. Cei de la Consiliul Judetean Vaslui au fost nevoiţi să scoata de vreo şase, şapte ori la licitaţie o anumită parte din reţelele de apă şi canalizare pentru că nu se prezenta nimeni şi abia acum, cu foarte multe greutăţi, s-a reuşit să fie depăşit acest obstacol. E o situaţie delicată, pentru că pe piaţa muncii şi a unităţilor de profil nu există forţă de muncă disponibilă. Se spera ca lucrurile acestea se vor mai schimba, deşi nu este nimic încurajator în acest sens.
Se doreste ca in următoarea şedinţă a forului decizional judeţean conducerea Aquavas să prezinte o situaţie privind stadiul lucrărilor derulate în cadrul proiectului de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.