Fri. Mar 29th, 2024

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 2 POLIȚIE RURALĂ VASLUI

1 min read
      Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au reţinut doi bărbați din Tanacu, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de vătămare corporală. 

       Poliţiştii vasluieni au probat activitatea infracțională a doi tineri în vârstă de 17, respectiv 20 de ani, din localitatea Tanacu, bănuiți de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 31 decembrie 2020, ora 22.40, pe raza localității Tanacu, pe fondul unui conflict spontan, bărbații bănuiți de comiterea infracțiunii ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Tanacu, lovind-o cu pumnii și picioarele.
Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 35-40 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare, viața fiindu-i pusă în primejdie.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 2 ianuarie a.c., poliţiştii vasluieni au reținuți agresorii, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către Judecătoria Vaslui.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.