Tue. Jan 26th, 2021

Cum va fi anul 2021?

2 min read

DEVIZA ANULUI – MISCAREA

Cifra anului este cifra 5

Cifra cinci indica extinderea orizonturilor, va fi un an de crestere si dezvoltare (pentru fiecare in felul lui, dar si pentru intreaga planeta in general). Dupa ce am construit in anul 2020 fundatia, pe care stam acum (pe care o vom avea la sfarsitul anului 2020), e timpul sa urcam la un nou nivel, sa crestem si in lung, si in lat trebuie sa acaparam domenii noi si sa ducem unele lucruri chiar si la nivel international. Cinciul este o arteziana de energie!
Cinciul iubeste calatoriile, aventurile, este curios si sociabil. Iar asta inseamna ca trebuie sa iesim din cochilie, sa nu ne blocam pe problemele si dificultatile noastre. Sa cautam solutii si sa ne miscam, sa ne miscam, sa ne miscam inainte… Cifra anului 2021 cu siguranta va aduce in viata tuturor lucruri interesante, oportunitati noi, multe bucurii si emotii pozitive.

AVERTISMENT pentru anul 2021

Nu va risipiti fortele deodata in toate directiile. Tineti-va obiectivele sub control. Cinciul nu iubeste rutina, dar toate actiunile pe care le intreprindeti trebuie sa duca la un rezultat, altfel va fi o pierdere de timp. Adica trebuie sa va concentrati pe ceva anume.
In plus, “cinciul” este cifra rebelilor, a spontaneitatii si riscului… Nu riscati si fiti prudenti. In anul 2021 vor fi, din pacate, destul de multi aventurieri si escroci…

CE SCHIMBARI MAJORE POT AVEA LOC IN ANUL 2021

In anul guvernat de cifra 5 multi isi vor schimba radical locul de munca, domeniul de activitate sau profesia. Un domeniu foarte ofertant va fi publicitatea si tot ceea ce tine de ea. Ne asteptam si la noi best seller-uri in literatura – romane de dragoste, detective sau carti stiintifico-fantastice. Scrieti – poate exista printre voi un scriitor inca necunoscut, dar foarte renumit in viitor. Se poate schimba locul de resedinta, pot aparea schimbari in relatiile cu oamenii importanti pentru voi.

Cinciul este cifra fericirii imprevizibile!

Cine va avea parte de schimbari majore puteti afla din prognozele astrologice – nodurile lunare, Saturn si Jupiter vor avea o influenta deosebita in acest caz.

2 este o pereche, ceea ce inseamna ca in prima jumatate a anului ar trebui sa evitati singuratatea. Faceti totul impreuna cu cineva… atat la lucru, cat si acasa. Intotdeauna trebuie sa aveti alaturi un partener, un coleg, sotul/sotia, copiii, parintii, prietenii, persoanele dragi. Trebuie sa dati dovada de diplomatie si sa adoptati atitudinea de pacificator care are aliati in orice situatie. Mentineti armonia in relatii.

A doua jumatate a anului formeaza prin adunare 3

In a doua jumatate a anului lumina verde se va aprinde pentru persoanele foarte active si energice. Va veni timpul pentru afirmare – activati-va la maxim talentele si abilitatile. Cinciul este in sine foarte activ, dar in a doua jumatate a anului aduce si mai multa energie! Ramane doar sa va directionati talentele catre un anumit scop.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.