Wed. Jan 27th, 2021

La anul incep lucrările la bazinul de înot din Vaslui

1 min read

La Bazinul olimpic de înot din municipiul Vaslui lucrarile vor demara anul viitor. Municipalitatea a ales să construiască un bazin nou, în condițiile în care la vechiul ștrand nu puteau fi asigurate măsurile de siguranță.
În noiembrie Consiliul Local Vaslui a aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru bazinul olimpic de înot. Investiţia se va realiza pe strada Decebal, în vecinătatea Complexului Sportiv Municipal Vaslui.
Clădirea va fi organizată astfel: subsol – spaţii tehnice; parter- bazin olimpic, bazin antrenamente, bazin copii, birouri, vestiare, saune, grupuri sanitare, duşuri, holuri de acces; etaj 1 – tribune, birouri, vestiare, grupuri sanitare şi holuri de acces.
Pe amplasament se vor amenaja alei pietonale, alei de acces auto, 70 de parcaje pentru autovehicule mici, dintre care 6 locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi 3 locuri pentru autocare.
În zona exterioară se va face demolarea construcţiilor existente pe amplasament, împrejmuirea terenului, plantare gazon, plante decorative, arbori şi arbuşti. Investiția se derulează prin Compania Națională de Investiții prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.