Mon. Jan 25th, 2021

De la anul, echipă de constructori in organigrama Primariei Vaslui

1 min read

Primăria Vaslui va avea, incepand cu 2021, o echipă de muncitori în construcții, pentru realizarea unor reparații care urmeaza a fi efectuate in municipiu. Societatea va fi prevăzută în organigrama pe anul viitor, urmând ca de la bugetul local să fie acordată finanțarea pentru respectivele activități.
Mediul de afaceri local nu a profitat, din pacate, de întoarcerea în țară a vasluienilor, din cauza pandemiei de coronavirus. Fără o strategie care să ofere o perspectivă optimistă de dezvoltare a județului Vaslui, fără a oferi locuri de muncă plătite decent, majoritatea oamenilor întorși din țările europene pleacă, din nou, la muncă în străinătate.
O parte din forța de muncă a revenit, insa nu li se ofera locuri unde sa-si desfasoare activitatea. Oamenii își pun intrebarea: ne dă cineva de muncă sau ne ducem din nou la cules de sparanghel?!? Trebuie să se vrea să se facă o strategie de dezvoltare la nivel național și apoi una aplicată la nivel local. De sus în jos trebuie luate aceste măsuri. Dacă nu le poti oferi nimic este normal ca oamenii sa plece, din nou, peste hotare.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.