Thu. Oct 21st, 2021

Ajutati-o pe Violeta!

3 min read

Violeta Baban, micuța de 9 ani, diagnosticată cu o boală cruntă, a ajuns în Turcia, la Spitalul Medicana, acolo unde va fi supusă unor investigații de specialitate și, apoi, unei intervenții chirurgicale. Anunțul a fost făcut de familia fetei, pe o pagina de socializare „Împreună pentru Violeta”: „Am să încep direct, fără perieri sau alte forme de flatare. Implicarea oamenilor a fost și este admirabilă, din toate punctele de vedere. Am fost contactați prompt la fiecare pas, ajutorul financiar oferit a fost imediat și de multe ori suprinzător, neașteptându-ne să fie un ajutor consecvent. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulțumi, dar sperăm ca Dumnezeu să fie alături de noi în acest drum către Turcia și să ne întoarcem cu vești bune. Vă îmbrățișam cu drag!”, a transmis familia Violetei.
Și Violeta a transmis un mesaj emoționant, în preajma sărbătorilor de iarnă: „Când ceri ceva în decembrie, roagă-te să îți aducă cadouri care nu sunt vândute în magazine: un„ te iubesc foarte mult”, un„ mulțumesc pentru existență „, un„ sunt aici pentru tine, mereu „. Când îți dorești ceva în decembrie, roagă-te să fie îmbrățișări strânse, râsete puternice, pe cel/a care o/il iubești cel mai mult, să te ținî de mână tot anul, inimi unde poți trăi fără data de expirare. Când ceri ceva în decembrie, roagă-te să-ți aducă cadou ochi care strălucesc pentru tine ,cuvinte care te protejează și au grijă de tine ca soarele în zilele reci, lucrurile mici care merită totul în viață, esențialul pe care îl ocupi, fără regret, partea stângă a pieptului și picături de bucurie care face ca viața să merite trăită. Când ceri ceva în decembrie, roagă-te să înveți să trăiești cu pieptul deschis și să crezi – fără dar – că există o lumină la capătul tunelului pentru fiecare întuneric cu care te confrunți”.

Povestea Violetei:

„Nu credeam că o să am așa familie numeroasă, care se luptă pentru sănătatea mea”

Violeta a fost diagnosticată în această vară cu o tumoare canceroasă la nivelul măduvei coloanei vertebrale. A suferit o intervenție chirurgicală la nivelul coloanei, iar de atunci urmează un tratament chimioterapeutic. Apoi s-a trecut la o mobilizare generala a sute de persoane, care au donat sânge pentru extragerea trombocitelor de care avea nevoie.
„Mulțumesc tuturor acelora care au donat și vor dona sânge pentru a se extrage trombocitele. Mi-ați dat un strop de speranță nu doar mie, ci și multor copii cu care sunt internată. Sunt copii care așteaptă trombocitele de mai bine de două săptămâni. Cu ajutorul vostru au obținut și ei un strop de speranță, nu doar eu. Vă mulțumesc pentru că ne-ați oferit un somn liniștit și șansa unei noi zile cu zâmbetul pe buze. Nu credeam că o să am atîția prieteni, așa familie numeroasă care se luptă pentru sănătatea mea. Mă poți ajuta donând în contul bancar (pe numele Baban Diana, IBAN: RO74CARP038000290400RO02, Banca Patria Bank) sau în urnele amplasate în instituții și magazine. Nimeni nu va veni la ușa dumneavoastră pentru a cere ajutorul în numele meu. Vă mulțumesc din adancul sufletului meu mic și vă iubesc”, a scris Violeta pe reteaua de socializare.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.