Fri. Oct 15th, 2021

Un alt gest din partea Asociatiei ”Dragoste desculta” Negresti

1 min read

Gesturile facatoare de bine, de..”minuni”, abunda in aceste zile de mare sarbatoare crestineasca. Un astfel de gest nobil au facut, din nou, cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti.
”Ne-am trezit azi dimineata pe la 3 ca sa ajungem intr-o comunitate pe care nu o cunoastem bine. Am mai interactionat o data si nu ne-am inteles…au fost agresivi si nu ne-am putut duce misiunea la capat.
Pe un drum de piatra printre dealuri, ascunsi de o padure…stau oamenii astia uitati de lume.
I-am luat prin surprindere in miezul noptii cu cate un sac cu haine, alimente si un cadou/familie.
Ai zice ca noi deja suntem obisnuiti sa le vedem pe toate. Dar nu cred ca ne vom putea obisnui vreodata sa vedem cu oameni care stau in case cu acoperisul crapat, inghesuiti cate 8 intr-o camera, copii dornici sa primeasca o bomboana sau o jucarie pentru ca la ei nu se duce nimeni de Craciun.
Pentru ca-s “salbatici. “
Noi vrem sa va multumim ca ne blindati cu rugaciuni. Am simtit escorta personala a ingerilor cu noi in toata operatiunea asta, am luat numere de telefon si am contactat si primaria sa ne faca liste ca sa putem duce cadouri tuturor copiilor de acolo.
Inca o comunitate “cucerita” prin iubire. Misiune indeplinita”. Astfel au asternut ”facerea lor de bine” din ajunul sfintelor sarbatori de Craciun cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoaste desculta” din Negresti.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.