Fri. Oct 15th, 2021

Teama impozitelor mai mari incepe să dea roade

1 min read

Spațiul insalubru care de zeci de ani agresa retina trecătorilor, dar și a turiștilor care se cazau la hotelul central din Bârlad, a fost igienizat și renovat în cele din urma.
Vitrinele sparte, înscrisurile obscene de pe pereții devastați, șobolanii care mișunau în plin centrul orașului, au devenit amintire. Nu se cunoaste dacă fostul spațiu comercial a fost reabilitat sau numai cosmetizat, fapt cert este că zona nu mai are un aspect dezamagitor.
Proprietarul a aflat, fara indoiala, despre intenția municipalității de a majora consistent impozitul pentru clădirile neîngrijire și a luat măsuri. La fel ca el ar trebui să procedeze sute de proprietari de terenuri și case neîngrijite, care altfel riscă să fie arși la buzunar, printr-o supraimpozitare de până la 500%.
Proiectul privind majorarea impozitelor și taxelor trebuia să fie supus, ieri, votului consilierilor locali, însă a fost retras de pe ordinea de zi. Acesta urmează să fie dezbătut într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, programată pentru 23 decembrie.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.