Fri. Oct 15th, 2021

Până în martie anul viitor se va deschide un punct de vaccinare impotriva Covid-19 și în municipiul Vaslui

2 min read

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a anunțat că municipalitatea pregătește un punct de vaccinare antiCovid în zona Gării. Punctul de vaccinare va fi în același spațiu unde se va inaugura și laboratorul de analize, care este situat pe strada Republicii, bl. 350, scara A, parter. Practic, această locație a fost împărțită în două spații, unde sunt organizate punctul de vaccinare și laboratorul de analize. Locația are destinaţie de spaţiu pentru cabinete medicale, fiind înscrisă în Cartea Funciară Vaslui cu numărul cadastral 70239-C1-U18 cu o suprafaţă construită de 297 metri pătrați (mp), o suprafaţă utilă de 243 mp şi o cotă teren de 62 mp, valoarea de inventar fiind de 470.847 lei.
Pavăl a mai precizat că în perioada februarie – martie 2021 punctul de vaccinare va fi dat în funcțiune, astfel încât programul de vaccinare pentru anul 2021 din municipiul Vaslui să fie realizat.
”Punctul de vaccinare va fi lângă centrul de testare. Am făcut o analiză și am decis să facem acest punct, care trebuie să îndeplinească toate condițiile, Noi, în Vaslui, în afară de unitatea de primire urgențe de la Spitalul Județean de Urgență nu avem un centru de permanență. Cum vaccinarea va fi perioadică, vom face acolo un centru de permanență pentru a mai degreva UPU. Practic, acest spațiu va cuprinde aceste două activități de vaccinare și apoi centru de urgență”, a mentionat primarul Vasluiului.
Centrul de Permanență care va activa după finalizarea acțiunii de vaccinare antiCovid va fi în subordinea Consiliului Local Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.