Mon. Jan 18th, 2021

330 de copii din satele din nordul județului Vaslui au fost vizitați marți de Caravana „Dar de Crăciun”

1 min read

Si a fost o nouă zi în care Caravana „Dar de Crăciun”, a Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, a adus bucurie, daruri și speranță în casele a peste 330 de copii din satele Protopopiatului Vaslui.
Mașinile încărcate de daruri ale Caravanei „Dar de Crăciun” au ajuns la copiii din satele Gârceni, Racova, Slobozia, Rădeni și Armășoaia.
Părintele consilier Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, alături de asistentele sociale ale Asociației, de Moș Crăciun și de colindători, au împărțit darurile constând în îmbrăcăminte și încălțăminte noi, de iarnă, tablete pentru cursurile școlare online, produse de igienă personală, pachete alimentare și jucării.
„Mulțumim Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, părinților protopopi și tuturor preoților, donatorilor, sponsorilor și celor care s-au implicat în această poveste minunată.
Datorită bunăvoinței lor putem să aducem mii de bucurii acestor copii și familii.
Zâmbetele sufletelor curate sunt mult mai mult decât niște simple zâmbete. Ele reprezintă cel mai sincer și curat mod de a spune «mulțumesc»”, a afirmat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.