Thu. Oct 21st, 2021

Caravana „Dar de Crăciun” în Protopopiatul Bârlad

1 min read

„Primim zilnic câte o lecție de viață. Fericirea vine din lucruri simple”

Caravana „Dar de Crăciun” a Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, a ajuns, ieri, 11 decembrie 2020 și în Protopopiatul Bârlad, împărțind daruri și bucurie la peste 250 de copii din satele Pogana, Iana, Vaduri, Hălărești, Lunca, Gherghești și Corodești.
Părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, alături de Moș Crăciun și de ajutoarele sale (asistentele sociale ale Asociației), s-au întâlnit cu copilașii și familiile acestora, cărora le-au oferit îmbrăcăminte și încălțăminte noi, de iarnă, produse de igienă personală, pachete alimentare și jucării. Copiii care nu aveau niciun dispozitiv pentru a se conecta la orele de școală online, au primit și câte o tabletă.
„Putem spune că în fiecare zi în care colindăm județul ne întoarcem acasă cu un bagaj de sentimente greu de descris. Primim zilnic câte o lecție de viață care ne face să înțelegem mai bine lumea în care trăim și nevoile semenilor noștri. Întâlnirea cu aceste familii și cu poveștile lor sunt lecții de viață ce ne reamintesc faptul că fericirea vine din lucruri simple și că sentimentul de recunoștință ar trebui să ne însoțească zilnic”, a mărturisit părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.