Sat. Oct 16th, 2021

Caravana „Dar de Crăciun” și-a continuat drumul pe la casele

1 min read

copiilor nevoiași din satele Episcopiei Hușilor

Caravana „Dar de Crăciun” a Asociației „Filantropia Ortodoxă” din Huși a continuat pentru a împarti bucurie și daruri copiilor din satele Episcopiei Hușilor.
Părintele Episcop Ignatie al Hușilor, alături de părintele consilier Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, de asistentele sociale ale Asociației și de Moș Crăciun, au mers în casele a aproape 170 de copii, din satele: Miclești, Popești, Emil Racoviță, Codăești, Protopopești, Rediu Galian, Solești, Satu Nou și Tanacu, cărora le-au adus darurile mult așteptate.
„Vremea capricioasă nu ne-a oprit să ajungem și în satele din partea de nord a județului Vaslui.
Am întâlnit familii cu un trai care pentru alți oameni este de neconceput. Nu aveau curent electric, nici apă curentă. Despre conexiunea la internet, tabletă sau telefon, care în perioada aceasta sunt atât de necesare pentru viitorul copiilor, nici nu mai vorbim.
Au fost împărțite pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, dulciuri, dar și tablete, acolo unde era cea mai mare nevoie de ele.
Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi și contribuie la aducerea zâmbetelor de sărbători pe chipurile acestor suflete curate”, a menționat părintele Vladimir Beregoi.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.