Thu. Jan 28th, 2021

Virusul nu i-a împiedicat să voteze de pe patul de spital

1 min read

Chiar dacă sunt pe patul de spital, unii dintre bolnavii de COVID internați la Spitalul din Bârlad au dorit să-și exercite dreptul constituțional de a participa prin vot la alegerile parlamentare.
Șaptezeci și patru de pacienți cu COVID-19 au solicitat să voteze la urna mobilă. Șaizeci și șapte dintre aceștia sunt internați în corpul principal al spitalului iar șapte, în secția Pneumologie (Spitalul TBC).
Votul s-a desfășurat în siguranță pentru membrii comisiei și forțele de ordine care i-au însoțit, toți fiind echipați cu combinezoane de protecție.
În cazul pacienților internați în corpul central al spitalului, urna mobilă a venit de la secția de votare arondată spitalului, amenajată la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza”, iar pacienții de la TBC au votat în urna mobilă a altei secții de votare, căreia i-a fost arondat corpul extern al spitalului, secție care a funcționat în incinta Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”. (M.N.)otare arondată spitalului, amenajată la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza”, iar pacienții de la TBC au votat în urna mobilă a altei secții de votare, căreia i-a fost arondat corpul extern al spitalului, secție care a funcționat în incinta Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.