Sat. Oct 16th, 2021

Accident grav la Muntenii de Sus, soldat cu un deces

1 min read

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit astăzi cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru un grav accident rutier produs în localitatea Muntenii de Sus, pe DN 24. La fata locului au fost deplasate și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulante Judetean (SAJ) Vaslui.
În accident au fost implicate două autovehicule (un autoturism și un autocamion) precum și patru persoane.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două persoane încarcerate, dintre care una era în stare de inconștiență. Concomitent cu operațiunile pentru descarcerare au fost efectuate și manevrele de resuscitare pentru una dintre victime.
În urma acestui accident au rezultat trei victime, dintre care un bărbat în vârstă de 58 ani a fost declarat decedat. Celelalte două persoane aflate în autoturism au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui conștiente și stabile hemodinamic. Acestea au fost diagnosticate cu traumatisme ale membrelor superioare.
Cauzele și circumstanțele producerii accidentului rutier sunt cercetate de instituțiile statului abilitate în acest sens.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.