21/05/2024

Primarul Pavăl ii asigură pe vasluieni:

2 min read

„Vom avea luminițe de Crăciun și atmosferă de sărbătoare în tot orașul!”

Prin Vaslui a tot circulat zvonul precum ca că orașul nu va fi împodobit cu luminițe de sărbători, ca în anii precedenți, pe motiv că ar fi o criză financiară. Primarul Vasile Pavăl respinge categoric aceste zvonuri. Acesta crede că în spatele acestora se află interesele unor partide politice.
„Pe 12 sau 13 decembrie se aprind luminile în bradul din centrul orașului. Vom da drumul și la iluminatul de sărbători în tot orașul, pentru că dorim să oferim vasluienilor momente de relaxare și frumusețe, în aceste momente grele. Nu vom închide orașul, așa cum spun unii răuvoitori, dimpotrivă, vom oferi vasluienilor sărbători frumoase, așa cum le merită, a mentionat primarul Vasile Pavăl.
Sunt destul de multe voci în oraș care susțin că se folosește în mod electoral problema iluminatului festiv al Vasluiului, deși primarul Pavăl susține că nu va fi nici o problemă în a împodobi municipiul reședință de judet. Alegerile electorale bat la ușă și astfel se folosesc toate armele pentru a lovi într-un anumit partid, pe motiv că nu se va face iluminat de Crăciun și Anul Nou în oraș.
„Vom avea un oraș iluminat de sărbători, pe majoritatea străzilor. Vor fi luminițe pe toată strada Ștefan cel Mare, pe Traian, pe Republicii, pe principalele artere. Va fi un iluminat special și în Copou, părinții și copiii vor aprecia frumusețea iluminatului public. Începe în tot orașul împodobirea orașului pentru sărbători”,
a adaugat primarul Vasile Pavăl.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.