23/05/2024

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII BIROULUI RUTIER VASLUI

2 min read

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reţinut un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Zăpodeni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 50 de ani, din localitatea Butucărie, comuna Zăpodeni, bănuit de comiterea
infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Bărbatul a fost depistat în cursul zilei de Sâmbătă, 28 noiembrie a.c., ora 15.10, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe strada Sublocotenent Ioanesei Adrian, din municipiul Vaslui, din direcția Parc Copou spre
strada Ștefan cel Mare.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu are eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Totodată, întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la sediul Serviciului Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea recoltării de probe biologice. În data de 28 noiembrie a.c., față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. Bărbatul cercetat a mai fost condamnat de către Judecătoria Vaslui pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.