Sun. Jun 20th, 2021

66 de firme vasluiene, în Topul Național al Firmelor

1 min read

Totusi, COVID-19 riscă să falimenteze multe afaceri de succes

Județul Vaslui are în Topul Național al Firmelor (top 10) un număr de 66 de firme, din toate cele 7 secțiuni (domenii mari) de activitate. Din numărul total de firme, 22 se află între primele trei locuri la nivel național, raportat la rezultatele financiare ale anului 2019.
Din nefericire, actuala criză de sănătate provocată de coronavirus și criza economică antrenată de această pandemie afectează puternic mediul de afaceri local.
Momentul este trist deoarece traversăm acastă pandemie nenorocită din care sperăm să ieșim cu toții. Se speră ca la anul să se vorbeasca de relansarea economică. Dacă se continuă în această situație de pandemie vom avea tot mai puține firme, mai puține locuri de muncă și rezultate financiare mai slabe decât în anul 2019.
La nivelul județului Vaslui statistica arată că din 6.670 bilanțuri depuse de societățile comerciale, înmatriculate în județul Vaslui, aferente anului 2019, un număr de 6.045 au avut o cifră de afaceri diferită de zero (firme active), iar 2.546 au îndeplinit criteriile de admitere în clasament. Astfel, 1.269 firme s-au clasat pe locurile 1-10 ale Topului Firmelor 2019.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.