21/05/2024

Viceprimarii nou alesi si-au intrat în atributiuni

2 min read

Cei doi viceprimari ai Vasluiului și-au preluat birourile în sediul Primăriei. O mutare așteptată de cei doi viceprimari de dreapta care și-au preluat și responsabilitățile. Sunt în lucru unele contestații privind alegerea lor, făcute de consilierii de la PSD, însă viceprimarii de la PNL și USR cred că nu va fi nici o problemă, așa că și-au preluat activitatea.
După ce și-a preluat sarcinile de viceprimar liberalul Lucian Braniște a transmis un mesaj destul de clar către colegii din Consiliu Local care apartin Partidului Social Democrat. ”Tabăra lui Mancaș, Vârlan sau Neacșu va „dansa” după cum le cântă alianța dintre PNL și USR, cea care va deține majoritatea în acest mandat.
Le mulțumesc cetățenilor municipiului Vaslui, care au ales planul de dezvoltare propus de PNL. Este un program realist, axat pe necesități, un program care, după ani de tatonări și experimente, ne oferă o direcție de acțiune clară. Împreună, Primărie, Consiliu Local și Cetățean – vom oferi un viitor Vasluiului și vasluienilor!
Privesc cu încredere spre acest nou orizont, nerăbdător să contribui, în această echipă, la implementarea proiectelor PNL care au primit votul de încredere al cetățenilor la Alegerile Locale din 27 septembrie.
Este foarte important ca Primăria Municipiului Vaslui să funcționeze la capacitate maximă, cu deplina implicare a aparatului propriu, cu atât mai mult cu cât vine iarna, iar problemele curente sunt amplificate de pandemia de coronavirus.
Așteptările cetățenilor cu privire la activitatea noii echipe din fruntea Primăriei municipiului Vaslui și a noului Consiliu Local sunt foare mari.
Așa cum am promis în campania electorală, vom fi, permanent, printre oameni! Le vom asculta păsurile, vom identifica soluții și îi vom informa corect și la timp cu privire la stadiul soluționării problemelor lor.
Vă asigur că, indiferent de pozițiile divergente exprimate în cadrul ședințelor de Consiliu Local, indiferent de contestațiile adversarilor noștri politici, suntem aici! PNL și USR-PLUS formează o echipă solidă și funcțională. În ciuda boicoturilor și politizării unor subiecte de interes public, aritmetica este clară: 12 va fi întotdeauna mai mare decât 10, iar aceasta este prima garanție că votul vasluienilor, exprimat la 27 Septembrie 2020, va fi respectat!”, a transmis viceprimarul Lucian Braniște in momentul ”intrarii in paine”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.