22/05/2024

La Vaslui CJ și Primăria vor organiza festivități la nivel restrâns

2 min read

Guvernul a interzis acțiunile ample cu ocazia Zilei Naționale a României, astfel că autoritățile din toată țara caută soluții pentru a marca acest eveniment, în condițiile restricțiilor sanitare. Liberalii lui Orban tratează cu dispreț românii, spun vasluienii, care cred că dacă ar fi după acest Guvern, ziua de 1 decembrie, Ziua Națională a românilor, ar trebui ștearsă din calendar. Pentru ei, nu există pandemie, pentru noi, exista.
Ceea ce ii revoltă pe milioane de români, pe toți vasluienii, este modul în care membrii acestui Guvern, dar și alti zeci de invitați, peste 100 de persoane, au putut să meargă și să stea pe Stadionul Ghencea, la aprinderea luminilor cu ocazia inaugurarii acestuia. Pentru ei nu au mai fost reguli.
După cum nu au fost reguli nici pentru sutele de invitați de la lansarea programului de guvernare PNL, la care au participat președintele Iohannis dar și tot „guvernul lui”. Si, atentie, intr-un spațiu închis! Nici acolo nu au fost reguli și restricții! Dar, pentru sărbătoarea românilor impui restricții.
În aceste condiții de dispreț și bătaie de joc din partea Guvernului, în baza normelor impuse de Direcția de Sănătate Publică, Consiliul Județean, prin președintele Dumitru Buzatu, alături de primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, vor organiza acțiuni festive cu un număr redus de participanți, în Centrul Civic al orașului, pe 1 Decembrie. ”Vrem să dăm o lecție de patriotism acestor guvernanți care acționează după cum le sunt interesele.
Voi fi prezent, pe 1 Decembrie, în Centrul Civic al Vasluiului, pentru a cinsti eforturile și sacrificiile înaintașilor noștri”, a spus candidatul PSD la Camera Deputatilor, Eduard Popica.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.