21/05/2024

Politicienii nu au fost doriti

1 min read

Oamnenii de afaceri au dorit ca în filmul dedicat Topului Firmelor să

nu vorbească politicienii

CCIA Vaslui a lansat online producția ”Topul Firmelor Vaslui – pentru rezultatele financiare ale anului 2019. În cadrul filmului țin discursuri doar reprezentanți ai Camerei de Comerț, administratori de firme, persoane din alte domenii. La cererea expresă a oamenilor de afaceri vasluieni, niciun politician nu vorbește în acest film. Antreprenoii sunt supărați că muncesc doar pentru politicieni, iar aceștia nu fac nimic pentru mediul de afaceri. În total 2.546 de firme au îndeplinit criteriile de admitere în clasamentul topului.
Ionel Constantin, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui, a spus că în actualul context al pandemiei de coronavirus instituția pe care o conduce a fost nevoită să organizeze topul firmelor în online.
Clasamentul din cadrul topului firmelor a urmărit cinci indicatori de performanță: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat. Din punct de vedere al obiectului de activitate, a fost împărțit, ca și în alți ani, în șapte 7 secțiuni distincte: cercetare-dezvoltare și tehnologia informației; industrie; agricultură, silvicultură și pescuit; construcții; servicii; comerț; turism și restaurante.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.