Mon. Jan 25th, 2021

Umilinta maxima pentru vasluieni si numai, in Marea Britanie

1 min read

Un mare lanț de magazine sfidează românii!

Un lanț de hypermarketuri din Marea Britanie a afișat, la unul din standuri, în aceste zile, un mesaj în limba română, revoltător la adresa românilor.
Avertismentul era adresat…hoților din magazine. Acestia, odata prinși vor fi urmăriți penal. Ofițeri de poliție îmbrăcați în civil acționează în această zonă. Acest fapt i-a revoltat pe românii de la Londra. Marea majoritate a acestora sunt oameni cu profesii sau joburi serioase și care nu acceptă sugestia dată de respectivul afiș cum că românii ar fi hoți. Printre ei mai mulți vasluieni care cred că situația nu poate fi tolerată.
Ministerul Afacerilor Externe dezaprobă acest tip de mesaje discriminatorii care nu reflectă imaginea reală a comunității române din Marea Britanie, bine integrată și care aduce o contribuție reală la dezvoltarea societății și economiei britanice. Ministerul Afacerilor Externe informează că, în scrisoarea adresată conducerii companiei și poliției locale, reprezentanții ambasadei au solicitat înlăturarea imediată a materialelor cu caracter discriminatoriu, precum și clarificarea circumstanțelor și a motivelor care au stat la baza utilizării acestora.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.