Sun. Jun 20th, 2021

REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE

2 min read

Un bărbat de 20 de ani, din municipiul Vaslui, a fost reținut de către
poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea a două tâlhării.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 20 de ani, din Vaslui, bănuit de comiterea a două tâlhării.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în ziua de 14 noiembrie a.c., la ora 14:30, persoana vătămată, un bărbat de 62 de ani, din Vaslui, se deplasa pe o aleea din zona străzii Zimbru a municipiului Vaslui, când, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii l-ar fi deposedat prin violență de telefonul mobil.
În data de 24 noiembrie a.c., la ora 10:20, un alt bărbat în vârstă de 68 de ani, din Vaslui, care efectua operațiuni financiare la un bancomat din zona Gării a municipiului Vaslui, ar fi fost deposedat prin violență de suma de 500 de lei de către bărbatul cercetat.
Prejudiciul în cauză este estimat la aproximativ 1.500 de lei și a fost recuperat în proporție de 70 %.
În data de 25 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.