Sun. Jun 20th, 2021

Mare scandal, mare, la sedinta CL Vaslui

2 min read

Viceprimarii PNL-USR își încep mandatul cu stângul!

Lucian Braniște (PNL) și Cătălin Mândru (USR) au fost aleși (pentru a doua oara!!) viceprimari ai Vasluiului. Pentru a doua oară, în două săptămâni de zile! Și, tot pentru a doua oară, alegerea lor s-a lăsat cu un scandal uriaș în Consiliul Local, pentru că tabăra PNL-USR demonstrează că este în stare să calce și pe cadavre, doar pentru a-și atinge scopurile, adică să urce la ciolanul Puterii. Acești ”aleși locali” nu au înțeles că perioada campaniei electorale s-a terminat și că vasluienii i-au trimis să facă treabă, nu sa apeleze la mici răfuieli cu PSD.
Din păcate, liberalii și useriștii vasluieni și-au călcat în picioare colegii de la PSD, cei cinci, aflați în izolare din cauza pandemiei de Covid 19. Nu le-au dat nici o șansă acestor aleși locali, care stăteau în fața monitoarelor, participând online. Lucian Braniște și Cătălin Mândru s-au dat în spectacol la Consiliul Local și i-au ignorat pe cei din fața monitoarelor, care cereau să voteze, printr-un sistem electronic performant, achiziționat de Primăria Vaslui.
Braniște și Mândru au demonstrat că nu ii intereseaza de cei aflati in suferinta și le-au transmis că „Nu din cauza Consiliului Local sunt colegii noștri bolnavi”. O atitudine cinică, care demonstrează dispreț față de vasluienii care i-au trimis acolo. Cei doi lideri de grup au cerut ca votarea să se facă cu buletine de vot, ca doi stăpâni de sclavi ce s-au ajuns, după ce vasluienii i-au votat să facă treabă, nu să blocheze un oraș întreg.
Degeaba au protestat în fața monitoarelor colegii bolnavi de Covid-19. Liberalii și cei de la USR și-au arătat adevărata față. Au dovedit astfel ca nu au dram de omenie și de înțelegere pentru cei aflați în suferință. Doar scaunele îi interesează.
Numai că cei de la PNL și USR vor avea o surpriză, pentru că sunt șanse mari ca Prefectura să invalideze, din nou, graba cu care și-au împărțit scaunele de viceprimari. La urma-urmei, ei au ajuns în Consiliul Local pentru a-i umili pe colegii de la PSD, pentru a călca legile în picioare.
Și dacă se va întâmpla ca și procedura de vot de ieri să fie respinsă de Prefectură, poate că nu ar fi rău să avem alte alegeri la Consiliul Local. Cu astfel de consilieri hrăpăreți Vasluiul riscă să se întoarcă unde a fost cu ani si ani in urma…

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.