Sun. Jun 20th, 2021

AUTOTURISM FURAT DIN ITALIA, DEPISTAT PE RAZA

1 min read

MUNICIPIULUI VASLUI

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au depistat şi indisponibilizat un autoturism care făcea obiectul alertei de furt emise de autoritățile din Italia. Bărbatul în posesia căruia a fost depistat autoturismul este cercetat pentru infracțiunea de tăinuire.
În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigații Criminale au derulat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate pe raza municipiul Vaslui. Astfel, la ora 09:45, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Vaslui, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Vaslui, conducând un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Vaslui, care făcea obiectul alertei de furt emise de către autoritățile din Italia. Poliţiştii au luat măsura ridicării și indisponibilizării autoturismului, în vederea expertizării și a clarificării situației juridice.
Totodată, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea probării întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.