Sun. Jun 20th, 2021

La noi, ca la nimeni!

1 min read

Sporting Juniorul Vaslui a câștigat la ”masa verde” restanța cu CSM Ceahlăul, la care nu s-a prezentat!

In ședința de vineri Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a dictat victorie la ”masa verde” pentru Sporting Juniorul Vaslui, în meciul restant nedisputat cu CSM Ceahlăul.
Trupa din Vaslui a avut două cazuri de COVID-19 și nu s-a prezentat la Piatra Neamț, la mijlocul acestei săptămâni, iar CSM Ceahlăul, din cauza căreia s-a amânat prima dată jocul, a fost declarată pierzătoare!!! Partida restantă conta pentru etapa a 9-a a Ligii 3, Seria 1.
”În conformitate cu art. 79/9 din RD coroborat cu principiul 4 din Principiile de desfășurare a competițiilor în noul sezon, adoptate contextului pandemiei aprobate în Comitetul Executiv al FRF din 18.08.2020 cu aplicarea art. 34 din RD sancționarea ACSM Ceahlăul Piatra Neamț cu Forfait (3-0 în favoarea echipei CS Sporting Juniorul Vaslui)”, sună decizia Comisia de Disciplină și Etică a FRF.
Cu acest succes la ”masa verde” Sporting Juniorul Vaslui acumulează 12 puncte și urcă pe locul 7 în Seria 1 a Ligii 3, în timp ce CSM Ceahlăul rămâne cu 13 puncte și este pe locul 6.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.