Wed. Aug 4th, 2021

La Pădureni satul de vacanta va fi gata să-si primească vizitatori anul viitor

2 min read

În martie anul viitor va fi inaugurat satul de vacanță din comuna Pădureni. Investiția se ridică la suma de 2,2 milioane de lei. In prezent mai sunt de făcut mici dotări la casele de vacanță (televizoare, lenjerii, frigidere). În tabăra de la Pădureni au fost ridicate 9 căsuțe, fiecare cu câte două camere, care oferă absolut tot confortul hotelier. Capacitatea taberei este de 36 de locuri. Pe lângă spațiile de cazare, în complex au mai fost ridicate o sală de conferințe, cu o capacitate de 60 de locuri, și un spațiu generos de recreere.
Este o m,are bucurie că s-a realizat acest sat de vacanță. Am cumpărat terenul în anul 1996, printr-o hotărâre a Consiliului Local. De atunci ne-am dorit să realizăm proiectul. Am avut șansa că s-a decis de către Consiliul Județean Vaslui să se investească în acest obiectiv pentru a se finaliza. Va fi un spațiu căutat și avem deja solicitări în acest sens. Pot veni aici persoane fizice, dar și delegații, grupuri artistice, pentru că le putem oferi condiții civilizate de cazare. Inițiativa conducerii CJ Vaslui de a finanța satul de vacanță din comuna Pădureni a venit după ce nu s-a reușit preluarea de la Ministerul Tineretului a taberei de la Poiana Căprioarei.
În luna martie vrem să oferim la gată acest spațiu pentru cei care doresc să stea într-un loc foarte plăcut și atractiv. Oricine vrea să fie cazat în regim hotelier, cei care ne vizitează județul sau comuna și sunt în delegații pot fi cazați la Padureni. Exista o sală de conferințe pentru grupurile organizate, iar comuna Pădureni poate fi foarte ospitalieră cu toți vizitatorii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.