Wed. May 12th, 2021

Se mai fac si fapte bune

2 min read

Portofel cu bani și carduri bancare, găsit în zona Pieții Traian, predat Poliției Locale

Un bărbat a găsit un portofel cu 1.400 de lei și carduri bancare si l-a fost predat unui echipaj al Poliției Locale Vaslui. Acesta a întocmit un proces verbal de predare-primire a bunului găsit. Ulterior, polițiștii locali au găsit persoana care pierduse portofelul, aceasta declarându-se plăcut surpinsă și impresionată față de gestul celui care i-a găsit bunurile.
Un gest de omenie mai rar întâlnit în zilele noastre. Portmoneul a fost găsit în zona Pieții Traian, din Vaslui, după ce o persoană l-a pierdut. După încheierea unui proces verbal de predare-primire a bunurilor găsite, polițiștii locali au plecat în găsirea păgubitului, în baza actului de identitate care se afla în portofel.
Polițiștii locali s-au deplasat la domiciliul persoanei respective, unde au găsit o femeie care a afirmat faptul că a cumpărat recent apartamentul, iar posesorul portofelului nu mai locuiește acolo, indicând cu aproximație adresa de domiciliu a acestuia. Ulterior, polițiștii locali au găsit persoana păgubită căreia i-au înmânat portofelul pierdut cu toate bunurile din interior, aceasta declarându-se plăcut surpinsă și impresionată față de gestul persoanei care i-a găsit bunurile.
Polițiștii locali i-au mulțumit bărbatului pentru gestul de aleasă cinste și omenie. Acesta nu a dorit să profite de ceea ce nu-i aparținea. Asadar, printre cetățenii municipiului resedinta de judet mai există oameni onești, al căror exemplu este demn de urmat.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.