Tue. Nov 30th, 2021

BĂRBAȚI REȚINUȚI PENTRU INFRACȚIUNI CONTRA PERSOANEI ȘI CONTRA PATRIMONIULUI

2 min read

Poliţiştii Secției de Poliție nr. 6 Negrești au reţinut trei bărbați din județul Iași, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, furt calificat și distrugere.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Negrești au probat activitatea infracțională a trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, din județul Iași, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de
domiciliu, furt calificat și distrugere, fapte comise în dauna a doi frați de 21, respectiv 23 de ani, din comuna Rebricea, județul Vaslui.
La data de 08 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție nr. 6 Negrești au fost
sesizați prin SNUAU 112, de către bărbatul de 21 ani, din comuna Rebricea, județul
Vaslui, cu privire la faptul că trei persoane necunoscute au pătruns, fără drept, în curtea
locuinței sale. distrugând geamurile și ușile de la casă.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în seara de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 22:30, pe fondul unui conflict mai vechi cu unul dintre frați, cei trei bărbați, înarmați cu corpuri contondente, s-au deplasat la locuințele persoanelor
vătamate, distrugând ferestrele și ușile de acces în imobile. În cea de-a doua altercație, atât fratele de 23 de ani, cât și un alt bărbat care se afla în curtea acestuia, au fost loviți și amenințați cu moartea de cei trei agresori. Totodată, la plecare, persoanele bănuite ar fi sustras și două topoare.
Persoanele vătămate au fost prezentate la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea expertizării medico-legale traumatologice, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că aceștia necesită un număr de 2-3 zile, respectiv 7-8 zile îngrijiri medico-legale.
La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare la imobilele persoanelor bănuite, punând în executare 3 mandate de aducere.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reținut pe cei trei bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.