Wed. Aug 4th, 2021

A fost stabilit cuantumul celor 216 burse pentru centrele școlare din subordine

1 min read

Consiliul Județean Vaslui a stabilit numărul și cuantumul burselor școlare aferente semestrului I al anului școlar 2020-2021, pentru unitățile de învățământ din subordine. Astfel, pentru semestrul I al anului școlar 2020-2021, cuantumul burselor acordate se va menține la nivelul celor stabilite pentru semestrul al II-lea al anului școlar 2019 – 2020: bursă de merit –250 lei; bursa de studiu – 200 lei; bursă de ajutor social – 200 lei.
În urma centralizării propunerilor primite de la unitățile de învătământ aflate sub autoritatea CJ Vaslui, pentru semestrul I al anului școlar 2020-2021 s-a solicitat un număr total de 216 de burse. Bursele vor fi repartizate la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”C. Pufan” Vaslui; Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”E. Polihroniade” Vaslui; Centrul Școlar de Educație Incluzivă Negrești și Școala Profesională Specială ”Sf. Ecaterina” Huși.
Bursele se acordă în fiecare an şcolar, pe perioada cursurilor şcolare, inclusiv pe timpul pregătirii şi susţinerii examenului de bacalaureat, examenului de certificare a calificării profesionale şi pe perioada pregătirii practice. Bursele de ajutor social se acordă şi pe perioada vacanţelor şcolare.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.