Tue. Nov 30th, 2021

Wesley a implinit 40 de ani

2 min read

Wesley Lopes da Silva, fostul atacant al lui FC Vaslui, a ajuns la vârsta de 40 de ani. Brazilianul își sărbătorește ziua de naștere astazi, 10 noiembrie.
Atacantul brazilian a evoluat pentru FC Vaslui în perioada 2009-2012, iar în sezonul 2011-2012 a fost golgeterul Ligii 1, cu 27 de goluri marcate, dar și al Cupei României, cu 7 goluri.
Acesta a mai evoluat în România și la Poli Iași, în sezonul 2014-2015.
Adrian Porumboiu, fost arbitru international și fost finanțator la FC Vaslui, a dezvăluit în urmă cu câțiva ani cum se comporta Wesley da Silva după o noapte de beție. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa brazilianului, despre care a spus că era un profesionist desăvârșit, chiar dacă pierdea nopțile.
„Wesley este jucătorul cel mai… N-am mai întâlnit până la el un jucător de talia lui. Să nu lipsească decât de la un singur antrenament, când a fost ziua lui. Toți moțăiau, erau morți și el dădea 100% la antrenament. N-am văzut în viața mea așa ceva.
După o noapte de beție, la orele 9.00 făcea un duș, se bărbierea, iar la 10 jumătate era pe teren. L-am văzut odată că era mort, el nu știa că aflasem ce făcuse toată noaptea. El era fresh, fresh! La capitolul ăsta, era o adevărată forță a naturii”, a spus Adrian Porumboiu.

„Wesley a băut 62 de beri într-o noapte”

Denis Zmeu (35 de ani) a fost coleg cu Wesley la FC Vaslui, în perioada 2009-2012, a povestit și el o întâmplare incredibilă cu atacantul brazilian în prim-plan.

„Mi-au spus mulţi că a fost cules de câteva ori de sub mese. M-am mirat. Mi-a zis cineva că a băut 62 de beri într-o noapte. Nu pot să cred. Şi la Vaslui mai bea, insa după meciuri. Ne adunam cu toţii, el lua patru-cinci beri.
Poate mai băga câteva, insa să ajungi la 62… Nu cred. Probabil mai servea şi la Vaslui, dar a doua zi era fresh la antrenament. Nu se cunoştea. În plus, era Porumboiu acolo. Nu-şi permitea să facă aşa ceva. Era un atacant incredibil, foarte inteligent”, a povestit Denis Zmeu, în urmă cu câțiva ani.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.