Tue. Nov 30th, 2021

Sute de vasluieni fara mască, amendați de polițiști și jandarmi

1 min read

Amenzi in valoare de peste 220 milioane lei vechi

Week-end agitat pentru structurile MAI, care au fost prezente pe teren pentru a aplica sancțiunile dispuse de Guvern, pentru nerespectarea măsurilor de combatere a Covid 19. Peste 220 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat la nivel județean pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.
Au fost derulate un numar de 15 misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.
În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 90 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 105 mijloace de transport persoane (dintre care peste 70 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 770 de persoane.
Echipele de control au depistat 208 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/ 2020 cu amenzi în cuantum de 22.250 lei.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.