Sun. Nov 29th, 2020

Biroul Electoral Județean Vaslui, completat cu încă cinci membri de partide, pentru alegerile parlamentare

2 min read

Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui a fost completat cu încă cinci membri, reprezentanți ai unor partide politice, pentru alegerile parlamentare, programate pentru duminica, 6 decembrie. Pe lângă Partidul România Mare, Partidul Verde și Partidul Ecologist, din BEJ vor mai face parte și Partidul Alianța pentru Unirea Românilor și Partidul Noua Românie.
În ciuda creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus, pregătirile pentru alegerile generale care ar trebui să aibă loc peste mai bine de o lună merg mai departe. Astfel, BEJ Vaslui este acum în formulă completă, după ce au fost desemnați și ultimii cinci membri. Este vorba de Anca Oana Cristina Lavric Zanfir, reprezentantul Partidului Verde, Georgiana Prisecaru (Partidul Ecologist Român), Claudiu Ilie Iurașcu (Partidul România Mare), Vlad Dicu (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) și Ana Claudia Scântei (Partidul Noua Românie). A ratat intrarea Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) care nu a avut niciun reprezentant desemnat.
În urma completării cu cei cinci reprezentanți din a doua etapă, BEJ Vaslui va avea un număr total de 16 membri, din care trei sunt judecători și opt reprezentanți ai unor partide politice: Elena Teodora Zaldea (PSD), Petru Blăniță (PNL), Anuța Nicoleta Ghirvan (USR-PLUS), Ioan Vîrlan (UDMR), Constantin Gavrilaș (Pro România), Maricela Tăbușcă (PMP), Carmen Andreea Toporăscu (ALDE), Cristinel Trofin (Uniunea Polonezilor din România). Președintele BEJ Vaslui este magistratul Laura Monica Balan, secondată de Anca Ionela Zamfiroi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.