Sun. Jun 20th, 2021

Ședință cu scantei, astăzi, la Consiliul Județean

2 min read

Se anunță o ședință cu discutii pro si contra, astăzi, la Consiliul Județean, mai ales că se aleg vicepreședinții cu care va lucra Dumitru Buzatu în următorii patru ani. Spunem că va fi o ședință cu scandal, pentru că aceste două posturi de vicepreședinte au trezit ambiții nemăsurate la unii politicieni de duzină, ajunși dintr-o dată persoane importante, care pot schimba soarta județului, își închipuie ei.
Batalia ar fi urmat să se dea între doi politicieni cu vechime. Este vorba de Ciprian Trifan (PSD) și Dan Marian (ALDE). Acestea erau numele care se vehiculau încă din campania electorala pentru cele două funcții de vicepreședinte. Cum altfel, câtă vreme PSD are 14 mandate, iar ALDE are 3 mandate. Cu votul lui Buzatu, alianța PSD-ALDE are 18 mandate, deci o majoritate la limită.
Iata insa ca apare surpriza! Pe turnantă a apărut și numele lui Emil Dorin, un politician din vechea gardă ALDE. Ajuns consilier județean PRO România, printr-un neverosimil scor electoral de 5% acesta revendica postul de vicepreședinte.
ALDE a fuzionat cu PRO România iar Emil Dorin a mers la Victor Ponta, președintele PRO România pentru a pune o…pila. Avem informații că Dorin va încerca să pună mâna pe al doilea post de vicepreședinte, în dauna lui Ciprian Trifan.
Vom vedea cine va câștiga acest război de la Consiliul Județean și cine va ieși…șifonat din acest teribil scandal pe funcții.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.