Sun. Jun 20th, 2021

Accident teribil pe Drumul European, în zona Stâna Costești

1 min read

Un copil de 3 ani a murit pe loc

A fost un adevărat carnagiu, seara trecută, pe Drumul European 581, în zona Stâna Costești. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit, seara trecută, cu două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), patru ambulanțe tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un grav accident rutier produs pe DE 581, în raza localității Roșiești.
În accident au fost implicate trei autoturisme, existând șase victime. Începând cu ora 19.50 a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție. Din cele șase victime, patru adulți și doi minori, două persoane au fost declarate decedate. Din nefericire, una dintre persoanele declarate decedate este un băiețel în vârstă de trei ani și opt luni. La intervenție au participat și echipaje de poliție.
La orele 20.50, a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui. Acțiunea a fost condusă de inspectorul șef ISUJ Vaslui, colonel Niculae Tătaru.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.