Tue. Nov 24th, 2020

Lucian Braniste și Cătălin Mândru, noii viceprimari ai Vasluiului!

2 min read

Cei din PNL Vaslui au semnat protocolul de colaborare cu partenerii din Alianța USR PLUS în Consiliul Local al municipiului Vaslui.
PNL-istii considera ca susținerea celor de la USR PLUS la alegerile locale i-a ajutat să poata forma o majoritate în Consiliul Local al municipiului.
”Astăzi am semnat un protocol de colaborare prin care urmărim eficientizarea demersurilor noastre comune pentru dezvoltarea municipiului Vaslui. Am desemnat, de asemenea, propuneri pentru cele două funcții de viceprimar al municipiului Vaslui, în persoana domnului Lucian Braniște, reprezentant al Partidului Național Liberal și a domnului Cătălin Emil Mîndru, reprezentant al Alianței USR PLUS, a precizat Tudor Polak, membru marcant al PNL Vaslui.
Obiectivele acestui parteneriat sunt orientate către nevoile vasluienilor și vom munci împreună pentru transpunerea în inițiative legislative a propunerilor noastre prin care urmărim dezvoltarea municipiului Vaslui. Dintre acestea, protocolul semnat astăzi prioritizează:

-dezvoltarea economică și inițiativa privată;
-creșterea calității vieții;
-investiții în educație, cultură, mediu și sport;
-fluidizarea traficului;
-digitalizarea și transparentizarea serviciilor publice.

”Pornim cu încredere în acest parteneriat prin intermediul căruia vom munci pentru viitorul vasluienilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de trai în orașul nostru.
Suntem pregătiți să facem echipă în Primăria municipiului Vaslui și să promovăm proiecte sustenabile și necesare pentru un oraș așa cum ni-l dorim.
Vă mulțumim pentru încrederea pe care dumneavoastră ne-ați acordat-o prin vot la alegerile locale! Împreună clădim viitorul Vasluiului!”, a adaugat Polak.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.