Sun. Jun 20th, 2021

Actorul Mircea Diaconu, replică tăioasă adresata Guvernului

2 min read

Actorul Mircea Diaconu provoca, acum 6 ani, o surpriză de proporții în plan local și lua mii de voturi de la electoratul vasluian, la alegerile europarlamentare.
In 2019 Diaconu a fost votat în număr destul de mare de către vasluieni, luând un procent de peste 9% la prezidențiale, adică 9.733 de voturi. Acum, retras din viața publică, actorul critică, în termeni foarte duri, prestația guvernanților.
Mircea Diaconu spune că nu a fost afectat în mod direct de vreo decizie luată de Guvern în plină pandemie, însă susține că oprirea economiei i se pare o foarte mare prostie.
El considera ca ”Prostia e următoarea: lumea nu trebuia oprită în loc pentru că aceste lucruri sunt ritmice ca și cutremurile, trebuie luate ca atare. Nu trebuie să ne speriem și să nu mai facem nimic pentru că e sfârșitul lumii, nu e sfârșitul lumii. Din păcate blocajele totale au dus la niște goluri financiare, dezechilibre mondiale. E o enormă prostie și ipocrizie și noi continuăm cu așa ceva. Sunt focare în care sunt concentrate multe cazuri, în rest în Horeca au fost câteva cazuri. De ce nu înțelegem asta? A opri omenirea, a închide tot… e o formă de ipocrizie. Le-a picat bine multora și din domeniul sanitar, dar mai ales din zonele politice. De ce Dumnezeu te apuci să blochezi un spital întreg… Lasă lumea să trăiască! S-a greșit când s-a oprit lumea pe loc”.
Actorul iubit de foarte multi romani mai spune si faptul ca ”România nu mai are acces la resurse, a trebuit să aducem măști din Turcia, noi de ce nu putem face măști pentru noi? Am vândut tot, nu mai avem acces la nimic! Suntem jalnici!”

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.