Sat. Nov 28th, 2020

Tensiunea, la ea acasa la PSD

1 min read

Deși ieri trebuia să fie o zi decisivă pentru organizația PSD Vaslui, în care vasluienii să afle numele celor care vor reprezenta organizația social-democrată în Parlamentul României în următorii 4 ani, nu s-a întâmplat acest lucru.
Tensiunea a atins cote maxime, atunci când s-a aflat că, la București, se încearcă „întoarcerea” listei votate de primarii și liderii de filiale PSD, în sensul în care Gabriela Crețu, de pe locul 4 în opțiunile liderilor locali PSD, ar putea trece pe primul loc la Senat, în fața lui Valeriu Caragață.
Oricare ar fi variantele discutate cert este că, seara trecută nu se luase nicio decizie în privința Vasluiului. Se știe doar că Eduard Popica va fi locomotiva parlamentarelor pentru PSD, având poziția de lider de listă la Camera Deputaților foarte bine conturată.
Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că social-democrații au validat în Consiliul Politic Național listele candidaților la alegerile parlamentare pentru 19 organizații, fără organizația de la Vaslui.
Va urma o a doua întrunire pentru validarea candidaților din restul filialelor, iar PSD Vaslui va afla cu cine va „defila” la parlamentare, pe 6 decembrie.
Tensiune maximă, asadar, pentru că in urma deciziei care va fi luata astăzi de cei de la București depinde viitorul politic și administrativ al multor social-democrați vasluieni.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.